Meteen naar de inhoud

Home

Welkom bij Allround Zeilmakerij

Allround Zeilmakerij is gevestigd in Zierikzee aan het mooie Nationaal Park
"de Oosterschelde" , de zeilmakerij is zowel per boot als per auto goed bereikbaar. Op afspraak kunnen wij voor u een ligplaats voor de deur regelen of aan de overkant bij de watersportvereniging WVZierikzee.

Wij danken onze naam aan de veelzijdigheid van specialismen op het gebied van doekbewerking in de breedste zin van het woord, maar in het bijzonder voor de watersport. Op onze site krijgt u per productgroep informatie een helder overzicht van de mogelijkheden, ook vind u veel achtergrondinformatie over de verschillende materialen en de toepassingen er van. Geregeld zullen wij u via de nieuwspagina op de hoogte houden van de laatste ontwilkkelingen, maar natuurlijk kunt u hiervoor ook onze Facebook-pagina raadplegen.
Op deze site en videopresentatie stellen we ons bedrijf graag nader aan u voor, en geven we u een impressie van onze allround zeilmakers-vaardigheden.

Middels deze website trachten wij u zo goed mogelijk te informeren over de verschillende producten en u via de navigatie knoppen en productselector naar de juiste pagina te leiden. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u toch nog vragen heeft of behoefte hebt aan een toelichting, neem gerust even contact met ons op dat kan telefonisch of via het contactformulier of kom vrijblijvend langs in onze zeilmakerij. Heeft u suggesties voor ons , dan verwijzen we u graag door naar onze suggestiepagina.

SINDS  JANUARI 2012 ZIJN WIJ VOOR DE VERKOOP EN ONDERHOUD VAN JACHTZEILEN EXCLUSIEF REGIODEALER (ZUIDWEST NEDERLAND ) VAN UK SAILMAKERS EN UK-DE VRIES SAILS