Header Image

Jachtzeilen / Genua / Crosscut Cruiselaminaat

Cruising Offshore Performance POLYESTER CRUISE LAMINAAT Crosscut Flex Ultra
Dit is de uitvoering voor Performance Cruisers en Cruiser-Racers Bij de keuze voor doek en snit zijn niet alleen robuustheid en duurzaamheid de criteria, maar zeker ook de vormvastheid.
Zeilen gemaakt met dwarspanelen zijn de meest zuinige zeilen om te maken, want er is heel weinig afval van stoffen. Zeilen gemaakt met Flex-laminaten zijn ontworpen om het minst dure laminaatzeil te zijn, omdat ze kunnen worden gemaakt met dwars gesneden panelen zonder te hoeven worden versterkt met dragende tapes.

Om de unieke structuur van Flex te begrijpen, heeft men enige achtergrondinformatie nodig over de constructie van zeilen. Een crosscut gesneden zeil heeft alle panelen evenwijdig aan elkaar en loodrecht op de rechte achterlijk. Bij deze constructie wordt gebruik gemaakt van zeildoek met een multi-axionale draadrichting zodat naast de krachten in de richting van het achterlijk ook diagonaal worden opgevangen. Hiermee ontstaat een zeer stabiel crosscut zeil, enige nadeel is het gewicht en de stijfheid van het doek, vooral op de hoekverstevigingen.

Beschrijving : Vormvast en duurzaam polyester/ spectra cruising laminaat, inslag-georiënteerd, multi-axionaal, toegepast in een economische crosscut snit
Bootlengte tot : 26-40 voet
Constructie : Panelled, crosscut
Materiaal : Inslag-georiënteerd cruising laminaat met multi-axionale polyester wapening. Film-film of tweezijdig taffeta
Gebruik : Cruising Performance, Cruising Offshore Perform, Clubracing

Lees meer..

Eigenschappen Crosscut Cruiselaminaat

Cruising Offshore Performance POLYESTER CRUISE LAMINAAT Crosscut

Vormvastheid

51%

Sterkte -gewicht

32%

Levensduur

51%

Weerstandtegen UV

51%

Vorm na 10.000 mijl

40%

Prijs

50%

  Vul hier uw offerteaanvraag in
  Ik ben geïnteresseerd in:
  Cruising Offshore Performance POLYESTER CRUISE LAMINAAT Crosscut Flex Ultra
  Standaard

  Genua

  Voorlijk

  Hoe wilt u uw rolbare zeillatten hebben?
  Uitsluitend bij Genua 4 en High Aspectfok

  Shapetape?
  Geldt niet indien u gekozen heeft voor Stormfok of Genua 4

  UV-bescherming?

  Om uw offerte snel te kunnen afhandelen is het wenselijk om het zo volledig mogelijk in te vullen

  Upload uw bestanden. Maximaal 5mb per upload. Alleen afbeeldingsbestanden (PNG, JPG/JPEG, GIF), Word-documenten (Doc en Docx) en PDF is toegestaan.

  Uw aanvraag wordt verzonden nadat u het onderstaande vakje aan heeft gevinkt, waarmee u aangeeft dat u kennis heeft genomen van ons Privacybeleid.

  Top