Meteen naar de inhoud

Jachtzeilen / Genua / Titanium

Titanium

Matrix® Titanium: custom loadpath string technology

Twintig jaar geleden introduceerde UK-Sailmakers het Tape-Drive® concept en heeft het daarna continu ontwikkeld en verfijnd. Het resultaat: duizenden tevreden klanten en wereldwijd succes op de wedstrijdbanen. Matrix® Titanium, UK-Sailmaker’s eigen membraam-techniek, is de logische en consequente stap verder. Bij Tape-Drive® ligt het web van tapes óp de ‘skin’, bij Matrix® zijn de kracht-opnemende garens, de ‘strings’, integraal onderdeel van de membraanstructuur. De voordelen: een nog verfijndere verdeling van de garen over het zeil, een nog egaler profiel van het zeil, ook onder de zwaarste belasting, én het zeil is lichter. Was Tape-Drive® al een van de lichtste en soepelste constructies op de markt, doordat bij het construeren van een Matrix® membraam geen lijm nodig is zijn deze zeilen nóg lichter. Het unieke aspect en grote voordeel van Tape Drive®, de ononderbroken tapes, is bij Matrix® Titanium consequent doorgezet. De strings lopen ononderbroken langs de krachtlijnen in het zeil: maximale vormvastheid.
In Matrix® Titanium membramen worden uitsluitend 100% Carbon garens gebruikt.

Vormvastheid

100%

Sterkte - gewicht

85%

Levensduur

32%

Weerstand tegen UV

51%

Vorm na 10.000 mijl

90%

Prijs

100%

  Vul hier uw offerteaanvraag in
  Ik ben geïnteresseerd in:

  Genua

  Voorlijk

  Hoe wilt u uw rolbare zeillatten hebben?
  Uitsluitend bij Genua 4 en High Aspectfok

  Shapetape?
  Geldt niet indien u gekozen heeft voor Stormfok of Genua 4

  UV-bescherming?

  Om uw offerte snel te kunnen afhandelen is het wenselijk om het zo volledig mogelijk in te vullen

  Upload uw bestanden. Maximaal 5mb per upload. Alleen afbeeldingsbestanden (PNG, JPG/JPEG, GIF), Word-documenten (Doc en Docx) en PDF is toegestaan.

  Uw aanvraag wordt verzonden nadat u het onderstaande vakje aan heeft gevinkt, waarmee u aangeeft dat u kennis heeft genomen van ons Privacybeleid.