Ons team

Dagelijks staan wij met een team van 9 medewerkers voor u klaar. Hieronder stellen wij ons graag even aan u voor.

Directie

Hugo Scharff

Hugo Scharff

Algemeen Directeur / Eigenaar

Verkoop, ontwikkeling dagelijkse leiding

Henriëtte Scharff

Henriëtte Scharff

Financieel Directeur

Facturen, boekhouding en orderverwerking

Verkoop en werkvoorbereiding

Thomas Scharff

Thomas Scharff

Leidinggevende, verkoop en werkvoorbereider

Mijn naam is Thomas Scharff,
Inmiddels werk ik al bijna 6 jaar in het bedrijf. Ik heb de dagelijkse leiding bij Allround. Verder zijn mijn overige taken verkoop, aftersales, bedrijfsontwikkelingen en het buitenwerk. Wat ik zo leuk vind aan het werk is dat het heel divers is. Ik kom op de mooiste boten en voer met passie de werkzaamheden uit.

 

Administratie 

Ilona Joppe- Giljam

Ilona Joppe- Giljam

Administratief medewerker

Hoi! Ik ben Ilona, ik werk sinds september 2021 bij Allround Zeilmakerij. Ik verzorg de administratie, beantwoord de telefoon, ontvang klanten, werk de site en sociale media bij, kortom veel verschillende werkzaamheden. En natuurlijk samen werken met een heel gezellig team, klanten tevreden zien en mooie producten afleveren. Dat alles maakt mijn werk zó leuk 🙂

 

Productie medewerkers

Liseth Steendijk

Liseth Steendijk

Eerste medewerker Zeilmakerij

Hoi ik ben Liseth.
Sinds 2010 werkzaam bij Allround Zeilmakerij.
Ik houd me bezig met de inkoop, de werkverdeling op de werkvloer, kwaliteitscontrole maar vooral met de productie van bijna alle soorten canvasproducten zoals huiken, hoezen, buiskappen, kuipkussens enz.
Het leukste aan mijn werk vind ik het ambachtelijke aspect. Van niets iets heel moois maken, daar word ik blij van!

 

Maarten van Ochten

Maarten van Ochten

Assistent Zeilmaker

Mijn naam is Maarten, sinds 2021 ben ik aan de slag bij Allround Zeilmakerij. Het werk van zeilmakers heeft mij altijd al gefascineerd en geïnteresseerd. Het is nog een van de weinige ambachten in Nederland. Wat ik mooi vind bij Allround Zeilmakerij is dat er verschillende gebieden bediend worden zoals de Zonnezeilen, Canvas en Jachtzeilen. Dit geeft veel uitdaging en diversiteit van de werkzaamheden. Verder is het inspirerend om met een zeer creatief en gedreven team samen te werken.

Erik Suijker

Erik Suijker

Zeilmaker

Hi, ik ben Erik en sinds 2008 ben ik het team van Allround komen versterken. Ik houd me bezig met het canvaswerk zoals; Buiskappen, achtertenten, achteromkleden, fly bridges, zonnezeilen en nog veel meer. Echter ligt mijn hart en specialiteit in vernieuwing, productontwikkeling en vormgeving. Hierbij komt mijn opleiding als industrieel ontwerper goed van pas. Als ik aan het fluiten ben, ben ik aan het ontwerpen 🙂 Ik vind het fijn om te werken in dit inspirerende en gezellige team waarmee we iedere dag mooie en kwalitatief hoogwaardige producten maken.

Yaël van Tol

Yaël van Tol

Allround medewerker zeilmakerij

Hoi, ik ben Yaël. Ik ben sinds eind 2017 werkzaam bij Allround. Ik houd mij bij mooi weer vooral bezig met het buiten werk. Tijdens de slechte dagen werk ik mallen uit en buig ik beugels voor aankomende nieuwe projecten. Het vaak buiten zijn op verschillende havens en boten maakt dat geen dag hetzelfde is.

Melinda Steffen

Melinda Steffen

Assistent Zeilmaker

Hoi ik ben Melinda. Sinds januari 2022 maak ik deel uit van dit gezellige team. Mijn werkzaamheden bestaan momenteel vooral uit reparaties en het kleinere canvas werk. Ik ben een geboren watersporter en vind het dan ook erg leuk dat ik hier op mijn werk ook mee bezig te zijn. Terwijl ik ook mijn technische achtergrond kan toepassen en creativiteit kwijt kan.

Top