Over ons

Allround zeilmakerij is opgericht eind 2006 en staat onder de bezielende leiding van Hugo Scharff "Allround Zeilmaker". Zijn team bestaat uit 5 vaste en 2 ambulante medewerkers, samen vormen zij het gezicht van Allround Zeilmakerij. Alle medewerkers dragen de watersport een warm hart toe en de meeste ervan zijn zelf actieve watersporters.

In 2007 zijn we de samenwerking aangegaan met Jan v.d. Meijden van der Meijden Nautic Service met als resultaat dat Jan al het buitenwerk, waaronder het meten, mallen en monteren, op zich heeft genomen. Grote kans dus dat als u een kap bij ons besteld, u met Jan te maken krijgt voor de praktische zaken. In 2016 heeft Jan een zelfstandige zeilmakerij in Oosterhout opgericht. Door deze samenwerking hebben we onze krachten gebundeld en ligt west Brabant ook binnen ons bereik.

Gezien onze achtergrond ligt het voor de hand dat wij ons voornamelijk richten op klanten binnen de watersportbranche maar we sluiten andere werkzaamheden binnen ons vakgebied niet uit, zoals zonnezeilen voor boot en tuinarchitectuur en klein industrieel werk, vandaar de naam "Allround Zeilmakerij".

We werken al jaren samen met een aantal watersportbedrijven in onze regio. U kunt daar volledig geïnformeerd worden over de mogelijkheden die Allround Zeilmakerij u te bieden heeft, u kunt daar zelfs uw bestelling plaatsen. De verkoopmedewerkers zullen er dan voor zorgen en op toe zien dat uw opdracht bij ons terecht komt en in behandeling wordt genomen.

Hier onder een overzicht van onze business-partners.

Top